Кількість годин (кредитів ЄКТС): 90 (3)
Мета навчальної дисципліни: підготовка здобувачів до вирішення завдань, пов’язаних із професійною діяльністю, забезпечення їх необхідною інформацією щодо набуття підходів і навичок самостійного формування та розроблення проектних рішень; набуття навичок із громадського будівництва в межах діяльності технолога щодо виконання основних функцій замовника - забудовника.
Результати навчання за навчальною дисципліною:
знати:
- будівельні матеріали і конструкції
- порядок ведення нового будівництва, капітального та поточного ремонтів
- порядок підготовки та затвердження проектної документації,
- виконувати основні функції замовника-забудовника у підготовці вихідних даних та контролювати хід проектування і будівництва
- оцінювати якості проектних рішень
- здачу об’єктів в експлуатацію
- читати та виконувати будівельні та будівельно-інженерні креслення
вміти:
- приймати принципові рішення щодо проектування нового будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів ресторанного господарства
- вирішувати основні питання технічного нагляду замовника за будівництвом закладів ресторанного господарства.
- Викладач: Григоренко Олег Михайович
1-й семестр: არა
2-й семестр: არა