На цьому сайті доступ до ресурсів кожного навчального курсу (дисципліни) регулюється його викладачем. Він може дозволити входити у свій курс гостям, (тобто анонімним користувачам без реєстрації, або тим, хто ідентифікував себе, але не має у даному курсі прав студента), або ж дозволити доступ до курсу лише своїм студентам.

Щоб набути прав студента, треба, по-перше, зареєструватися на сайті і, по-друге, зайти на потрібний вам курс під своїм іменем і ввести там надане викладачем кодове слово (своєрідний пароль). Це треба зробити один раз у житті, а не при кожному вході на сайт.

Як зареєструватися на сайті

  1. Натисніть посилання “Вхід”, розташоване в правому верхньому куті головної сторінки сайту або там, де ви його побачите на інших сторінках.


    В результаті відкриється вікно:

  2. Придумайте і введіть латиницею свій логін і пароль. Обов'язково десь його запишіть! Допомагати вам відновлювати забуті логін і пароль нікому!

  3. Запам’ятайте! Тільки якщо такий логін вводиться вперше, відкриється анкета нового користувача:

    Якщо анкета не відкривається, значить цей логін вже кимось зайнятий або ви використали у ньому недозволені (наприклад, кириличні) символи. Якщо ви вже зареєстровані на сайті, але після вводу логіна знову відкрилася ця анкета, значить ви помилились і ввели інший логін, який ніколи ніким ще не вводився. Тоді поверніться назад і введіть свій справжній логін. Ніколи не заповнюйте цю анкету вдруге! Не створюйте собі другого облікового запису! Якщо ви забули пароль, скористайтесь показаною вище кнопкою “Допоможіть потрапити на сайт” і на вашу пошту надійде інформація для відновлення забутого паролю.

  4. Заповніть принаймні обов'язкові поля анкети українською мовою, вказавши своє справжнє ім'я та прізвище.

  5. Натисніть внизу кнопку .

  6. Переконайтеся, що тепер після слів “Ви зайшли під ім'ям” відображається ваше ім'я та прізвище, наприклад:

    Якщо цього не сталося, поверніться до пункту 4 і заповніть правильно усі необхідні поля анкети.

Примітка. Поле “ел.пошта“ є обов'язковим для заповнення. Якщо ви не маєте або не пам'ятаєте адресу своєї пошти, тимчасово заповніть це поле вигаданою адресою, згідно з шаблоном: ab@cd.ef де замість ab, cd, ef треба вписати інші латинські літери (без пробілів).
Замінити її на справжню або внести до анкети інші виправлення, розмістити тут ваше фото тощо можна, клацнувши мишкою по вашому прізвищу в правому верхньому куті екрану.

Як набути в поточній дисципліні прав студента

Щоб набути прав студента, треба ввійти на сайт під своїм іменем, ввівши логін і пароль, потім зайти у відповідний курс. Якщо гостям вхід у цей курс не дозволений, вам буде зразу запропоновано ввести ключ самореєстрації. Якщо ви зайшли як гість, але бажаєте одержати роль Студента, то вам необхідно натиснути посилання

,

ввести ключ самореєстрації (кодове слово), яке вам повідомив викладач, і натиснути розташовану поруч кнопку "Зареєструвати мене на цей курс":

Якщо ви все зробили правильно, то замість показаного вище посилання “Записати мене на цей курс” з’яиться посилання "Відрахувати мене з…".
Увага !!! Ніколи не відраховуйте себе з курсу, бо в такому разі всі ваші оцінки будуть видалені ! Викладач сам відрахує вас з курсу, коли в цьому настане потреба. Відрахувати себе варто лише в тому випадку, якщо ви записалися на курс помилково.