Програма вивчення навчальної дисципліни «Інформаційно-аналітична діяльність в міжнародних відносинах» розроблена відповідно до освітньо-професійної програми галузі знань 29 «Міжнародні відносини» для студентів першого (бакалаврського) рівня. Навчальна дисципліна «Інформаційно-аналітична діяльність в міжнародних відносинах» передбачена нормативною частиною програми і належить до циклу професійної підготовки.

Предметом вивчення навчальної дисципліни «Інформаційно-аналітична діяльність в міжнародних відносинах» є сутність, структура і закономірності розвитку інформаційно-аналітичної діяльності в міжнародних відносинах та відповідних інформаційних технологій, а також понять, пов’язаних з ними.

Міждисциплінарні зв’язки: нормативна навчальна дисципліна «Інформаційно-аналітична діяльність в міжнародних відносинах» базується на дисциплінах: «Міжнародна інформація», «Основи міжнародних інформаційних відносин», «Міжнародні інформаційні системи та технології», «Інформаційне суспільство» та ін.

Навчальна дисципліна «Інформаційно-аналітична діяльність в міжнародних відносинах» вивчається протягом одного семестру, в загальному обсязі 120 годин / 4 кредити ECTS: аудиторної роботи – 45 години, з яких лекції – 30 годин, практичні заняття – 15 годин; самостійна робота студента – 75 годин.

1-й семестр: Ні
2-й семестр: Ні