Програма вивчення навчальної дисципліни «Інформаційні технології у галузі» складена відповідно до освітнього рівня програми підготовки бакалаврів спеціальності «Право».

Предметом вивчення навчальної дисципліни є: інформаційні технології, що реалізовані в системі інформаційного забезпечення; поняття баз даних, банків даних та системи управління базами даних (СУБД);основні види обліків Міністерства внутрішніх справ (МВС) України.

Міждисциплінарні зв’язки:

забезпечуючі дисципліни – «Інформатика», «Інформаційні технології»;

Основними завданнями,що мають бути вирішені у процесі викладення дисципліни, є: засвоєння здобувачами освіти знань щодо сучасних комп’ютерних технологій, розвиток умінь і навичок робота з комп’ютером та їх застосування в юридичній діяльності.

Мета дисципліни: вивчення студентами теоретичних основ інформаційного забезпечення професійної діяльності та надбання ними вмінь і навичок використання інформаційних технологій для вирішення професійних завдань.

Завдання дисципліни: в результаті вивчення дисципліни студенти повинні знати:

-         нормативно-правову базу в сфері інформаційного забезпечення професійної діяльності;

-         сучасні комп’ютерні технології обробки текстової, графічної, відео- та аудіоінформації та їх використання у професійній діяльності;

-         методику проведення обчислень за допомогою табличного процесора;

-         технології баз даних, напрями їх використання у професійній діяльності;

-         технічні та програмні методи захисту інформації.


1-й семестр: Ні
2-й семестр: Ні