Курс «Практичний курс китайської мови» як навчальна дисципліна, покликаний сформувати у студента основні фахові навички та сприяти розвитку особистості молодої людини. Вивчення курсу допомагає студентам розвивати практичні навички перекладу, вміння користуватися словниками, довідниками, посібниками. А також отримані знання можуть бути використані в подальшій професійній діяльності, набуті навички допоможуть вільно висловлювати свою думку в різних ситуаціях, розширення полікультурного світогляду, формування ціннісних орієнтирів, толерантного ставлення до представників інших культурних та мовних уподобань, здатності до діалогу культур, шанобливого ставлення до народу, мова якого стала предметом вивчення. 

Предметом вивчення курсу є теорія та практика письмового та усного перекладу китайської мови  практичне володіння китайською мовою, вироблення мовних навичок, необхідних для процесу спілкування, читання, розуміння та говоріння. 

«Практичний курс китайської мови»

 буде надійним підґрунтям для повсякденного спілкування китайською мовою; спілкування у ситуаціях, де потрібен обмін інформацією на знайомі теми; можливість описання мовними засобами свого оточення, найближчого середовища і всього, що пов’язане зі сферою безпосередніх потреб та інтересів.


1-й семестр: დიახ
2-й семестр: დიახ