Програма з курсу англійської  мови для студентів

                                                                                            коледжу «Освіта»                                                                                                                                      

                                                                                   

   Програма з  курсу англійської мови призначена для студентів  і відповідає вимогам програми для загальноосвітніх навчальних закладів "Іноземні мови”.Цей предмет вивчається на 1 та 2  курсі і займає важливе місце в завершенні  вивчення курсу з англійської мови за програмою середньої школи.Навчальна програма створена за принципом комунікативної спрямованості навчання, формує у студентів навички комунікативної компетенції на основі взаємопов'язаного мовленнєвого, соціокультурного і мовного розвитку відповідно до їхніх вікових особливостей на базі реальних комунікативних ситуацій у чотирьох видах мовленнєвої діяльності.
Автентичний матеріал підібрано з урахуванням рівня мовленнєвої компетенції у студентів з іноземної мови. Використання Інтернет ресурсів, засобів масової інформації, робота із словниками, довідковою літературою дає змогу студентам розвивати навички самостійної пошукової роботи.
Опанувавши програму, студенти навчаться дискутувати з різних проблем, відстоюючи свою думку з її чіткою аргументацією, аналізувати події життя людей, висловлювати своє ставлення до них, знаходити рішення проблем суспільства, сім'ї, школи, поглиблять знання із історії та культурної спадщини життя людей країн, мова яких вивчається.

Підсумовуючи в єдиному комплексі матеріал про фонетичну та граматичну системи англійської мови, даний курс сприяє  вивченню та закріпленню системи знань з фонетики та граматики англійської мови, правильне їх застосування під час практичного використання мови. 

Курс фонетики та граматики будується на основі таких принципів:
1. Розвиток навичок володіння теоретичним матеріалом.
2. Висока інформативність.
3. Координація міжпредметних зв'язків з практичним курсом англійської мови та  курсом з країнознавства.


                                                                          Завдання курсу:

       -   сприяти комплексній реалізації цілей навчання з іноземної мови;

       -   узагальнювати набуті студентами знання з граматики та фонетики  

         англійської мови;  

-         реалізовувати загальноосвітні, виховні та практичні цілі. 


 Загальноосвітня мета курсу — сприяти розширенню лінгвістичної ерудиції студентів, а також формуванню мовної компетенції майбутніх спеціалістів. 

 Практична мета полягає в удосконалюванні практичної підготовки студентів з англійської мови за рахунок розширення знань з граматики і фонетики, і синтезування умінь і навичок у різних видах мовленнєвої діяльності.




1-й семестр: Yox
2-й семестр: