Мета: Вивчення харчової поведінки людини, вибір продуктів харчування, їх обробка і зберігання, харчове законодавство і ряд інших питань.

Основними завданнями є: Вивчення харчових продуктів, продуктів дитячого та дієтичного харчування, мінеральної води, та ін., включаючи  алкогольну продукцію, безалкогольні напої, жувальну гумку, крім того, "функціональні" харчові продукти, харчові добавки, БАДи, продовольчу сировину.

Знати:

- принципи нутриціології в питаннях визначення будови і ролі окремо взятих компонентів харчування;
- особливості біотехнології, що дозволили отримувати в чистому вигляді фізіологічно і, отже, фармакологічно активні компоненти майже з будь-якого біосубстратах.

Уміти:

• проводити інтеграцію з іншими науками про харчування;
• встановити роль нутрієнтів, а також еубіотиків в процесі запобігання захворюванням;
• усунення дефіцит життєво необхідних речовин за допомогою раціонального харчування;
• складати індивідуальні схеми раціону харчування;
• підвищувати неспецифічну резистентність організму людини.

1-й семестр: Ні
2-й семестр: Ні