Mövzuların başlığı

  • Mövzu 1

    Основні  поняття та етапи становлення івентивного туризму в світі та Україні.
    Поняття «event-туризму» та його характеристика. Поняття події та значення подій в індустрії туризму. Концепція event: заходи, учасники, відвідувачі Логістика туризму як складова логістики послуг. Типологія та класифікація заходів. Категорії івентів. Основні етапи становлення івентивного туризму.

     


  • Mövzu 2

    Управління івентами та техніки івент менеджменту в індустрії сфери послуг.

    Проект-менеджмент в контексті Еvent. Трикутник проекту. Структурний план проекту.Управління та планування проекту. Контролінг та звітність. Право і відповідальність. Ризики в івент-менеджменті. Керівництво співробітниками при організації івенту, мотивація, комунікація,прийняття рішень.

     


  • Mövzu 3

      Допоміжні засоби івент-менеджменту та види івентів в туристичній галузі.

     Структура та зміст областей завда нь івент-менеджменту в сфері туризму та ГРБ.  Спеціальний захід, його ефективність та характерні ознаки. Типи івентів в професійній, суспільній та приватній сферах.  Основні формати спеціальних заходів: відкриття, презентація, виставка, свято.


  • Mövzu 4

    Фактори, що формують стратегію івент-менеджменту.

     Стратегія та мета івентів. Стратегічні фактори впливу на успіх проведення івентів. Концепція івенту. Концепція бренду. Цільова група івенту. Маркетинг як інструмент доведення івенту до споживачів. Івент-спонсорування. Особливості формування стратегії івент-менеджменту, фактори, що впливають на її формування.

     


  • Навчально-методичні матеріали до курсу