Державне управління – дисципліна, що вивчає формування, організацію, функціонування, оцінювання результативності та ефективності державного управління економічними та соціальними процесами в суспільстві. Цільова спрямованість державного управління зумовлює вивчення та аналіз політичних процесів формування і юридичного визнання мети розвитку суспільства та похідних від них цілей діяльності суспільства.

            Державне управління як наукова дисципліна спирається на певні закономірності, принципи, правила, що складають відповідні засади методології державного управління, методів управління, прийомів, способів вирішення управлінських завдань.

            Набуття вмінь застосовувати теоретичні і практичні знання з державного управління є невід’ємною складовою  підготовки фахівців спеціальності “Документознавство та інформаційна діяльність”. Теоретичні положення дисципліни орієнтовані на формування, запровадження та аналіз результативності й ефективності цільових, функціональних та організаційних структур системи державного управління.

вимоги до структури, опису та формули винаходів.

Об’єктом державного управління є органи виконавчої влади, сектори державного управління, галузі економіки, державні установи, органи і підприємства, підвідомчі органам виконавчої влади.


1-й семестр: Ні
2-й семестр: Ні