Кількість годин (кредитів ЄКТС): 90 (3)

Мета навчальної дисципліни:  підготовка здобувачів до вирішення завдань, пов’язаних із професійною діяльністю, забезпечення їх необхідною інформацією щодо набуття підходів і навичок самостійного формування та розроблення проектних рішень; набуття навичок із громадського будівництва в межах діяльності технолога щодо виконання основних функцій замовника - забудовника.

Результати навчання за навчальною дисципліною:

знати:

  • будівельні матеріали і конструкції
  •  порядок ведення нового будівництва, капітального та поточного ремонтів
  • порядок підготовки та затвердження проектної документації,
  • виконувати основні функції замовника-забудовника у підготовці вихідних даних та контролювати хід проектування і будівництва
  •   оцінювати якості проектних рішень
  •   здачу об’єктів в експлуатацію
  • читати та виконувати  будівельні та будівельно-інженерні креслення

вміти:

  • приймати принципові рішення щодо проектування нового будівництва, реконструкції та капітального ремонту об’єктів ресторанного господарства
  • вирішувати основні питання технічного нагляду замовника за будівництвом закладів ресторанного господарства.

1-й семестр: Hayır
2-й семестр: Hayır