Мета вивчення дисципліни «Товарознавство в ресторанному господарстві» – формування у студентів знань про науково-теоретичні основи товарознавства та споживчі властивості продукції, які зумовлюють її споживчу цінність і здатність задовольняти потреби споживача.

Основними завданнями навчальної дисципліни «Товарознавство в ресторанному господарстві» є:

— формування принципів і методів вивчення товарознавства;

— визначення основних властивостей, які становлять споживчу цінність товарів;

— вивчення класифікації і кодування товарів;

— вивчення основних видів, асортименту та властивостей продукції споживчого та виробничо-технічного призначення;

— вивчення сфер використання товарів і їх взаємозамінності;

— вивчення умов і правил упаковки, маркування, кодування, збереження і транспортування продукції;

— вивчення інформаційного забезпечення товароруху від виробника до споживача.


 


1-й семестр: Ne
2-й семестр: Ne