У результаті вивчення навчальної дисципліни студент повинен
Знати:
· сутність перспективних методів обробки сировини;
· сутність новітніх методів обробки сировини та доцільності їх використання в технологічних процесах закладів ресторанного господарства;
· шляхи виявлення резервів в підвищенні інтенсивності та економічності технологічних процесів;
· навчитися обґрунтовувати пропозиції щодо удосконалення технологічних процесів та використання новітніх перспективних методів обробки сировини.
Вміти:
· володіти принципами розроблення нових методів обробки сировини ;
· удосконалювати існуючі методи обробки сировини;
· обгрунтовувати доцільність використання нових способів обробки сировини в технологічних процесах підприємств ресторанного господарства;
· створювати комплекс технологічних заходів для підвищення ефективності функціонування підприємства;
· виявляти резерви в підвищенні інтенсивності та економічності процесів.
- Викладач: Бровенко Тетяна Вікторівна
- Викладач: Бровенко Тетяна Вікторівна