У результаті вивчення навчальної дисципліни студент повинен

Знати:

·        сутність перспективних методів обробки сировини;

·        сутність новітніх методів обробки сировини та доцільності їх використання в технологічних процесах закладів ресторанного господарства;

·        шляхи виявлення резервів в підвищенні інтенсивності та економічності технологічних процесів;

·        навчитися обґрунтовувати пропозиції щодо удосконалення технологічних процесів та використання новітніх перспективних методів обробки сировини.

 

Вміти:

·        володіти принципами розроблення нових методів обробки сировини ;

·        удосконалювати існуючі методи обробки сировини;

·        обгрунтовувати доцільність  використання нових способів обробки сировини в технологічних процесах підприємств ресторанного господарства;

·        створювати комплекс технологічних заходів для  підвищення ефективності  функціонування підприємства;

·        виявляти резерви в підвищенні інтенсивності та економічності процесів.


1-й семестр: Ні
2-й семестр: Ні