Тематический план
- Общее
- ДОЗДАЧА БОРГІВ ПО ДОДАТКОВОМУ КУРСУ
ДОЗДАЧА БОРГІВ ПО ДОДАТКОВОМУ КУРСУ
В цю секцію здаються борги по додатковому курсу з дисципліни "ІТ в ресторанному господарстві"
Необхідно зробити і здати в МУДЛ на одну із нижчепредставлених тем:
- Основні напрями розвитку інформаційних технологій у ресторанній індустрії.
- Поняття про інформаційні технології (ІТ).
- Класифікація і призначення інформаційних технологій.
- Інформаційні технології в управлінні ресторанним сервісом.
- Типи інформаційних структур і моделей.
- Моделювання і програмні засоби автоматизація технологічних процесів.
- Програмні засоби розробки інформаційної бази та її використання .
- Інформаційне та програмне забезпечення ІТ роботи з клієнтами (стандарти CRM).
- Мережні і Інтернет технології в ресторанній індустрії (методи і засоби).
- Призначення, функції і класифікація інформаційних систем у ресторанній індустрії.
- Структура і модулі інформаційних систем управління та їх реалізація.
- Сучасні інформаційні системи управління в ресторанної індустрії: аналіз, вибір, використання.
- Автоматизовані системи управління підприємств ресторанної індустрії
- ЛЕКЦІЙНИЙ МАТЕРІАЛ
- НАВЧАЛЬНА ЛІТЕРАТУРА
- ПРАКТИЧНІ РОБОТИ
ПРАКТИЧНІ РОБОТИ
МЕТА РОБОТИ: розробити продуктову відомість на 10 страв по 57 порцій кожної страви для визначення загальної кількості необхідної сировини, необхідної для виготовлення усіх страв за допомогою MS EXCEL.
ХІД РОБОТИ:
1.Створити файл EXCEL із назвою "Продвідомість-Прізвище студента".
2.Створити форму продуктової відомості на 10 страв (сировина; на 1 порцію та брутто для кожної страви); Всього сировини, кг)
3.Прописати необхідні формули для розрахунків в EXCEL використовуючи масове копіювання і редагування формул.ЗРОБИТИ СКРІНШОТ ПОВНОЇ ТАБЛИЦІ З ВНЕСЕНИМИ І ПРОВЕДЕНИМИ РОЗРАХУНКАМИ, І ДРУГИЙ СКРІНШОТ ЗОНИ ТАБЛИЦИ В НА КОЛОНЦІ "всього", ЩО БУЛО ВИДНО ВНЕСЕНІ ФОРМУЛИ У РЯДКУ СТАНУ.
ОТРИМАНІ СКРІНИ ВІДПРАВИТИ ЯК ВІДПОВІДЬ НА ПРАКТИЧНУ РОБОТУ В МУДЛ ДО 8.00 15 БЕРЕЗНЯ 2024 р.УВАГА!!! Для тих хто не ходить на пари - ніяких додаткових здач робіт не буде! Ви або їх робите і здаєте вчасно, або ці роботи автоматично Вам не зараховуються і Ви за них не отримуєте ніяких балів.
РОБОТИ ЗДАНІ ПІСЛЯ 15 БЕРЕЗНЯ ОЦІНЮЮТЬСЯ З КОЕФІЦІЄНТОМ 0,7
Прак.робота №3,4. Побудова графіків і діаграм в MS Excel
Завдання:
1. Побудувати 3 діаграми різних типів з довільними початковими даними в MS Excel. Вимоги до даних: не менше 3-х показників з чотирма цифровими даними і повними назвами параметрів.
Приклад початкових даних для одного з трьох графікаів:
Графік 1
Контроль
Дослід 1
Дослід 2
Білки, г
6
8
9
Жири,г
12
15
22
Вуглеводи
34
40
52
Графік 2
Контроль
Дослід 1
Дослід 2
Білки, г
…
…
…
Жири,г
…
…
…
Вуглеводи
…
…
…
Графік 3
Контроль
Дослід 1
Дослід 2
Білки, г
…
…
…
Жири,г
…
…
…
Вуглеводи
…
…
…
2. Скопіювати отримані зображення діаграм в файл ВОРД і зберегти файл MS Excel з діаграмами.
3. Відіслати обидва файли як відповідь на завдання практичної роботи.
Хід роботи викладений у файлі: Прак.робота №5,6. Оптимізація і побудова моделі якості.pdf
Тематика індивідуальних робіт викладена в кінці файлу: Прак.робота №5,6. Оптимізація і побудова моделі якості.pdf
Розрахунок показників і комплексного показника моделі якості (4-7 показників) наведено у вкладеному файлі EXCEl model.xlsРоботу слід виконати і здати до 23.00 години 3 квітня 2024 р.