Параметри запису

Курс «Системи управління якістю» вивчається студентами ОС магістр галузі знань: 27 «Транспорт» спеціальності 274 «Автомобільний транспорт»

Метою викладання навчальної дисципліни «Системи управління якістю» є формування у студентів системи знань з теорії та методології управління якістю; принципів побудови та функціонування систем управління якістю; вивчення нормативно-правових, організаційних та економічних питань щодо управління якістю.

Основними завданнями  дисципліни «Системи управління якістю» є засвоєння основних показників якості продукції, настанов щодо здійснення аудитів систем управління, дослідження сучасних систем управління якістю та сертифікації. Теоретична і практична підготовка студентів щодо організації робіт із забезпечення та управляння якістю продукції.

Дисципліна «Системи управління якістю», в якій розглядаються загальні принципи стандартизації і особливості національної стандартизації в Україні, керування, системи управління якістю продукції на основі вимог прийнятих стандартів та сертифікації.

1-й семестр: Ні
2-й семестр: Ні
Гості не мають доступу до цього курсу. Зареєструйтеся і зайдіть, будь ласка, знову.