ЗАВДАННЯ НА ВЕСІННЮ СЕСІЮ СТУДЕНТАМ-ЗАОЧНИКАМ. Виконати до 22.00. 26 березня 2024 р.


МЕТА РОБОТИ: розробити продуктову відомість на 5 страв по 48 порцій кожної страви для визначення загальної кількості необхідної сировини, необхідної для виготовлення усіх страв за допомогою MS EXCEL.

ХІД РОБОТИ:
1.Створити файл EXCEL із назвою "Продвідомість-Прізвище студента".
2.Створити форму продуктової відомості на 10 страв (сировина; на 1 порцію та брутто для кожної страви); Всього сировини, кг)
3.Прописати необхідні формули для розрахунків в EXCEL використовуючи масове копіювання і редагування формул.

ПРИСЛАТИ ФАЙЛ РОЗРАХУНКУ ПОВНОЇ ТАБЛИЦІ З ВНЕСЕНИМИ І ПРОВЕДЕНИМИ РОЗРАХУНКАМИ ВІДПРАВИТИ ЯК ВІДПОВІДЬ НА ПРАКТИЧНУ РОБОТУ В МУДЛ ДО 22.00 26 БЕРЕЗНЯ 2024 р. 

УВАГА!!! Для тих хто не ходить на пари - ніяких додаткових здач робіт не буде! Ви або їх робите і здаєте вчасно, або ці роботи автоматично Вам не зараховуються і Ви за них не отримуєте ніяких балів.