Практичне завдання_Тема 5

Завдання 1. Ви плануєте відкрити ресторан / пекарню / салон краси / реабілітаційний центр / видавничий дім / туристичне агенство (оберіть 1 варіант бізнесу або запропонуйте свій). Які саме працівники необхідні для успішного ведення Вашої справи і в якій кількості (до розрахунку брати бізнес із кількістю найманих працівників не менше 7-10 осіб)? Які конкретно ділові навички, досвід, освіта, кваліфікація їм необхідні? Яка передбачувана вартість персоналу з урахуванням усіх винагород, відрахувань на  соціальне страхування, пенсійних платежів? Як розподіляються обов’язки між членами команди? Побудуйте організаційну структуру управління рестораном. Якими будуть рівень і структура заробітної плати персоналу?