Головною метою викладання дисципліни «Винного та гастрономічного туризму» є:

Формування у здобувачів теоретико-методологічної бази знань з термінології винного та гастрономічного туризму, історії становлення та розвитку його як високорентабельної та ди­намічної галузі світового господарства, формування фахового світогляду щодо галузевої, просторової та організаційно-управлінської структури та умов розвитку винного та гастрономічного туризму в країнах ЄС.

Завданням вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм» є:

Теоретична і практична підготовка майбутніх туризмознавців з питань: науково-методологічних засад винного та гастрономічного туризму, застосування регіонального підходу до туристичної оцінки країн винного та гастрономічного туризму в регіоні ЄС; їх комплексної оцінки туристичного потенціалу, провідних туристичних країн та їх туристичних центрів винного та гастрономічного туризму.



 


1-й семестр: No
2-й семестр: No