Культура та гігієна харчування_Калакура В.В._iti: Visi dalyviai

Filtrai

Diskusijų forumas Diskusijų forumas Форум новин

Aplankas Aplankas АНОТАЦІЯ

Aplankas Aplankas ПРОГРАМА

Aplankas Aplankas СИЛАБУС

Užduotis Užduotis ЗАЛІК

Užduotis Užduotis ЗАЛІК 3ТХ

Užduotis Užduotis ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ ХАРЧУВАННЯ І ХВОРОБИ

Aplankas Aplankas ЛЕКЦІЯ Історія культури та гігієни харчування.

Aplankas Aplankas ЛЕКЦІЯ Анатомія і фізіологія шлунково-кишкового тракту.

Užduotis Užduotis ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ ВПЛИВ ХАРЧУВАННЯ НА СТАН ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ

Užduotis Užduotis ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ ТРАВНЕВА СИСТЕМА

Užduotis Užduotis ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ ФІЗІОЛОГО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ОСНОВНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ЇХНІХ КОМПОНЕНТІВ

Aplankas Aplankas ЛЕКЦІЯ Вітаміни, мінеральні речовини та їх роль у харчуванні людини

Užduotis Užduotis ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ ВІТАМІНИ ТА МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ

Aplankas Aplankas 9 ЛЕКЦІЯ Класифікація і характеристика вуглеводів

Užduotis Užduotis ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ ХАРАКТЕРИСТИКА ВУГЛЕВОДІВ ЇЖІ

Aplankas Aplankas 8 ЛЕКЦІЯ РОЛЬ ЖИРІВ У ХАРЧУВАННІ ЛЮДИНИ

Užduotis Užduotis ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ РОЛЬ ЖИРІВ В ОРГАНІЗМІ ЛЮДИНИ

Užduotis Užduotis ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ Визначення та функції білків.

Aplankas Aplankas 7 ЛЕКЦІЯ Визначення та функції білків. Значення білків в харчуванні людини.

Užduotis Užduotis ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ АСИМІЛЯЦІЯ ЇЖИ ОРГАНІЗМОМ

Aplankas Aplankas ЛЕКЦІЯ 6 АСИМІЛЯЦІЯ ЇЖІ ОРГАНІЗМОМ

Užduotis Užduotis ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ. ТРАВЛЕННЯ У ШЛУНКУ

Aplankas Aplankas ЛЕКЦІЯ ТРАВЛЕННЯ В ШЛУНКУ І КІШКІВНИКУ

Užduotis Užduotis ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ. . СИСТЕМА ТРАВЛЕННЯ У РОТОВІЙ ПОРОЖНИНІ

Aplankas Aplankas ЛЕКЦІЯ ТРАВЛЕННЯ В РОТОВІЙ ПОРОЖНИНІ

Aplankas Aplankas ЛЕКЦІЯ Анатомія і фізіологія шлунково-кишкового тракту.

Užduotis Užduotis ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ ТРАВНЕВА СИСТЕМА

Užduotis Užduotis ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ ВПЛИВ ХАРЧУВАННЯ НА СТАН ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ

Aplankas Aplankas ЛЕКЦІЯ 2 Харчування – вагомий фактор збереження здоров’я населення