Əsas mövzuya keçid
Azərbaycanca (az)
Azərbaycanca (az)
English (en)
Français (fr)
Lietuvių (lt)
Polski (pl)
Türkçe (tr)
Русский (ru)
Українська (uk)
ქართული (ka)
العربية (ar)
Log In
Культура та гігієна харчування_Калакура В.В._iti
Kurslar
НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНІ ПІДРОЗДІЛИ
Базова структура (м.Київ)
ІНЖЕНЕРНО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ІНСТИТУТ
Кафедра технології харчування
Культура та гігієна харчування
Mövzuların başlığı
Ümumi
Ümumi
Форум новин
Forum
АНОТАЦІЯ
Qovluq
ПРОГРАМА
Qovluq
СИЛАБУС
Qovluq
ВІДЕОЛЕКЦІЯ
Hiperkeçid
https://us04web.zoom.us/j/74929266257
ЗАЛІК
Assignment
ЗАЛІК 3ТХ
Assignment
ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ ХАРЧУВАННЯ І ХВОРОБИ
Assignment
ЛЕКЦІЯ Історія культури та гігієни харчування.
Qovluq
ЛЕКЦІЯ Анатомія і фізіологія шлунково-кишкового тракту.
Qovluq
ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ ВПЛИВ ХАРЧУВАННЯ НА СТАН ЗДОРОВ’Я НАСЕЛЕННЯ
Assignment
ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ ТРАВНЕВА СИСТЕМА
Assignment
ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ ФІЗІОЛОГО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ОСНОВНИХ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ ТА ЇХНІХ КОМПОНЕНТІВ
Assignment
ЛЕКЦІЯ Вітаміни, мінеральні речовини та їх роль у харчуванні людини
Qovluq
ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ ВІТАМІНИ ТА МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ
Assignment
9 ЛЕКЦІЯ Класифікація і характеристика вуглеводів
Qovluq
ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ ХАРАКТЕРИСТИКА ВУГЛЕВОДІВ ЇЖІ
Assignment
8 ЛЕКЦІЯ РОЛЬ ЖИРІВ У ХАРЧУВАННІ ЛЮДИНИ
Qovluq
ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ РОЛЬ ЖИРІВ В ОРГАНІЗМІ ЛЮДИНИ
Assignment
ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ Визначення та функції білків.
Assignment
7 ЛЕКЦІЯ Визначення та функції білків. Значення білків в харчуванні людини.
Qovluq
ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ АСИМІЛЯЦІЯ ЇЖИ ОРГАНІЗМОМ
Assignment
ЛЕКЦІЯ 6 АСИМІЛЯЦІЯ ЇЖІ ОРГАНІЗМОМ
Qovluq
ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ. ТРАВЛЕННЯ У ШЛУНКУ
Assignment
ЛЕКЦІЯ ТРАВЛЕННЯ В ШЛУНКУ І КІШКІВНИКУ
Qovluq
ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ. . СИСТЕМА ТРАВЛЕННЯ У РОТОВІЙ ПОРОЖНИНІ
Assignment
ЛЕКЦІЯ ТРАВЛЕННЯ В РОТОВІЙ ПОРОЖНИНІ
Qovluq
ЛЕКЦІЯ Анатомія і фізіологія шлунково-кишкового тракту.
Qovluq
ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ ТРАВНЕВА СИСТЕМА
Assignment
ПРАКТИЧНЕ ЗАВДАННЯ 11.09.2023
Assignment
ЛЕКЦІЯ 2 11.09.2023
Qovluq
Mövzu 1
Mövzu 1
ЛЕКЦІЯ 1 04.09.2023
Qovluq
Mövzu 2
Mövzu 2
Mövzu 3
Mövzu 3
Захворювання пов’язані з недоліками харчування.
Qovluq
Лекція. Гігієнічна характеристика поживних речовин та їх роль в харчуванні людини
Qovluq
ПИТАННЯ ДО ЗАЛІКУ
Qovluq
Курс дисципліни очима студентів
Hiperkeçid
КУРС НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ ОЧИМА ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ З ІНВАЛІДНІСТЮ
Hiperkeçid