Topic outline

  • ZOOM КОНФЕРЕНЦІЇ

                             ZOOM КОНФЕРЕНЦІЯ

    ІДЕНТИФІКАТОР - 5173737931

    КОД ДОСТУПУ 11111

    Завершення курсу передбачає проходження опитування за посиланням:

    "Курс навчальної дисципліни очима здобувачів освіти"

    ps://form s.gle/w L aPrhbE O o8D w Y E i8»

     та
    «Курс навчальної дисципліни очима здобувачів освіти з інвалідністю »
    https.//form s.д 1e/bQ erqm pD d E H fllo v S 6

  • Topic 1

    ТЕМА "ОСОБЛИВОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ"

                                                  ПРОБЛЕМИ ДО ОБГОВОРЕННЯ:

    1. СТАНОВЛЕННЯ І СУЧАСНІ ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

    2. СПЕЦИФІКА МЕНЕДЖМЕНТУ ТА МАРКЕТИНГУ В ІНДУСТРІЇ ТУРИЗМУ

    3. ФОРМУВАННЯ АСОРТИМЕНТНОЇ ПОЛІТИКТИ ТУРИСТИЧНИХ ПІДПРИЄМСТВ В УМОВАХ СВІТОВОЇ ТУРИСТИЧНОЇ КРИЗИ

                                                 ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ:

      - ПІДГОТУВАТИ НАУКОВИЙ РЕФЕРАТ ЗА ТЕМОЮ " ВИКЛИКИ СВІТОВОЇ ПАНДЕМІЇ ТА МІЖНАРОДНА ІНДУСТРІЯ ГОСТИННОСТІ"

  • Тема 2 "ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ФУНКЦІЇ АДМІНІСТРАЦІІЇ, УПРАВЛІННЯ ТА СЕРВІСНИХ СЛУЖБ"

  • Topic 3

                 ТЕМА "ПРОЦЕСИ ЯКІСНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ В ІНДУСТРІЇ                                                          ГОСТИННОСТІ"

                                    ПРОБЛЕМИ ДО ОБГОВОРЕННЯ:

    1. УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ОБСЛУГОВУВАННЯ

    2. ЛІЦЕНЗУВАННЯ, СТАНДАРТИЗАЦІЯ, СЕРТИФІКАЦІЯ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИИННОСТІ

    3. ВИТРАТИ НА ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ОБСЛУГОВУВАННЯ

                             ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ:

    1. ОХАРЕКТИРІЗУВАТИ СИСТЕМУ МЕНЕДЖМЕНТУ ЯКОСТІ ІСО 9000-2001

    2. ДОСЛІДИТИ ПРОБЛЕМИ І НЕДОЛІКИ СИСТЕМ ЛІЗЕНЗУВАННЯ ТА СЕРТИФІКАЦІЇ В СВІТОВІЙ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ

  • Topic 4

    ТЕМА   "ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ТЕХНОЛОГІЇ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ"

                                    ПРОБЛЕМИ ДО ОБГОВОРЕННЯ:

    1. ПОБУДОВА КАДРОВОЇ ПОЛІТИКИ

    2. РІВНІ УПРАВЛІННЯ ТА ЦЕНТРИ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ

    3. ДОБІР СПІВРОБІТНИКІВ ТУРИСТИЧНОЇ ФІРМИ

                           ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ:

    1. ВИЗНАЧИТИ КОНЦЕПТ ТА МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ МЕНЕДЖМЕНТУ ПЕРСОНАЛУ В ТУРИСТИЧНОМУ БІЗНЕСІ

    2. ОХАРАКТЕРИЗУВАТИ ВИДИ ТА СКЛАДОВІ КАДРОВОЇ ПОЛІТИКИ

    3. ВИЗНАЧТЕ ЗАВДАННЯ КАДРОВОГО РЕЗЕРВУ ТА ДОБОРУ КАДРІВ 


  • Topic 5

                      ТЕМА "ОРГАНІЗАЦІЯ СТВОРЕННЯ БЕЗПЕЧНИХ УМОВ В  

                                      ТУРИСТИЧНОМУ ОБСЛУГОВУВАННІ"

                                          ПРОБЛЕМИ ДО ОБГОВОРЕННЯ:

    1. ПОНЯТТЯ БЕЗПЕКИ ТУРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ : ЇЇ ВИДИ ТА РИЗИКИ

    2. БЕЗПЕКА ГОТЕЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

    3. ІННОВАЦІЇ ТА ШЛЯХИ ВДОСКОНАЛЕННЯ БЕЗПЕЧНОГО ТУРИЗМУ

                                 ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ:

    1. РОЗКРИТИ ЗАВДАННЯ СИСТЕМ БЕЗПЕКИ ГОТЕЛЮ В СФЕРАХ ВИНИКНЕННЯ ПОТЕНЦІЙНИХ ЗАГРОЗ

    2. ОХАРАКТЕРИЗУВАТИ ЗВ'ЯЗОК МІЖ ЕКОНОМІЧНОЮ БЕЗПЕКОЮ ТА ІМІДЖЕМ ГОТЕЛЮ

    3. НАДАТИ ПРИКЛАДИ ТЕХНОЛОГІЧНО НАДІЙНОЇ СИСТЕМИ БЕЗПЕКИ ДЛЯ ГОТЕЛЮ

  • Topic 6

           ТЕМА "УПРАВЛІННЯ СЛУЖБОЮ ХАРЧУВАННЯ В ГОТЕЛЯХ"

                                ПРОБЛЕМИ ДО ОБГОВОРЕННЯ:

    1.ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОЦЕСІВ ХАРЧУВАННЯ В ГОТЕЛЯХ

    2. ВИРОБНИЧА ДІЯЛЬНІСТЬ ТА ОРГАНІЗАЦІЙНО-ФУНКЦІОНАЛЬНА СТРУКТУРА СЛУЖБИ ХАРЧУВАННЯ

    3. ОРГАНІЗАЦІЯ УПРАВЛІННЯ ТА КЛАСИФІКАЦІЯ ЗАКЛАДІВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ В ГОТЕЛЯХ

                         ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ:

            - ЗРОБИТИ НАУКОВИЙ РЕФЕРАТ ЗА ПРОБЛЕМОЮ ТЕМИ