Topic outline

  • ZOOM КОНФЕРЕНЦІЯ

                 ZOOM КОНФЕРЕНЦІЯ 

                 ІДЕНТИФІКАТОР  - 5173737931

                 КОД ДОСТУПУ - 11111

    Завершення курсу передбачає проходження опитування за посиланням:

    "Курс навчальної дисципліни очима здобувачів освіти"

    ps://form s.gle/w L aPrhbE O o8D w Y E i8»

     та
    «Курс навчальної дисципліни очима здобувачів освіти з інвалідністю »
    https.//form s.д 1e/bQ erqm pD d E H fllo v S 6


  •  Структура навчальної дисципліни

    Назви змістових модулів і тем

    Кількість годин

    Денна форма

    Усього

    у тому числі

    Л

    П

    лаб

    Інд

    сс.

    `

    2

    3

    4

    5

    6

    7

    Змістовий модуль 1. ІННОВАЦІЇ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ

    Тема 1. ІННОВАЦІЯ ЯК ОБ’ЄКТ УПРАВЛІННЯ

    18

    2

    1

     

     

    15

    Тема 2. ПРОГНОЗУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ПЛАНІВ

    18

    2

    1

     

     

    15

    Разом – зм. модуль1

    36

    4

    2

     

     

    30

    Змістовий модуль 2. ПРОЕКТУВАННЯ ТА АНАЛІЗ ІННОВАЦІЙ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ

    Тема 3. ІННОВАЦІЙНІ ПРОЦЕСИ В ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ ТА РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ

    16

    4

    2

     

     

    10

    Тема 4. ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ПЛАНІВ

    18

    4

    2

     

     

    12

    Тема 5. ІННОВАЦІЙНІ ПРОЕКТИ В ТУРИЗМІ

    18

    6

    2

     

     

    12

    Разом – зм. модуль 2

    50

    12

    6

     

     

    34

    Усього годин

    88

    16

    8

     

     

    64


    • ТЕМА1

      ТЕМА "ІННОВАЦІЯ ЯК ОБ'ЄКТ УПРАВЛІННЯ"

                                               ПРОБЛЕМИ ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ:

      1. ЕКОНОМІЧНА ГЛОБАЛІЗАЦІЯ ГОТЕЛЬНОГО БІЗНЕСУ, ІНТЕЛЕКТУАЛЬНИЙ АСПЕКТ

      2. ПЕРЕДУМОВИ РОЗВИТКУ ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА ПІДПРИЄМСТВАХ ГРБ

      3. ОСОБЛИВОСТІ РОЗВИТКУ ГРБ В УКРАЇНІ ТА ІІНОВАЦІЙНІ ІДЕЇ

                                              ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ -

                      ПІДГОТУВАТИ НАУКОВИЙ РЕФЕРАТ ЗА ОДНІЄЮ З ТЕМ КУРСУ:

      1. АКТУАЛЬНІ ВИКЛИКИ ПЕРЕД ІННОВАЦІЙНОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ В ГРБ

      2. ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ ГРБ В УМОВАХ ПЕРЕОРІЄНТАЦІЇ НА РОЗВИТОК ВНУТРІШНЬОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ

      3. ІНВЕСТИЦІЙНІ ТА ІННОВАЦІЙНІ СТРАТЕГІЇ ПІДПРИЄМСТВ ГРБ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ

    • ТЕМА 2

                ТЕМА 2 " ПРОГНОЗУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ПЛАНІВ"

                                     ПРОБЛЕМИ ДО ОБГОВОРЕННЯ:

      1. СУТНІСТЬ ПЛАНУВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙ

      2. ПРИНЦИПИ І СИСТЕМИ ЕЛЕКТРОННОГО УПРАВЛІННЯ В ПРОГНОЗУВАННІ

      3. ПРОГНОЗУВАННЯ НА МІКРОРІВНІ

                        ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ:

      1. СТВОРИТИ МОДЕЛЬ ПРОЦЕСУ ПРОГНОЗУВАННЯ ДЛЯ ТУРИСТИЧНОЇ ФІРМИ

      2. НАДАТИ ХАРАКТЕРИСТИКУ СИСТЕМ ЕЛЕКТРОННОГО УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЕМ

      3. ОБРАТИ  ТА ОБГРУНТУВАТИ МЕТОД ПРОГНОЗУВАННЯ ДЛЯ КОНКРЕТНОГО ПІДПРИЄМСТВА ГРБ

    • ТЕМА 3

           ТЕМА "ІННОВАЦІЙНІ ПРОЦЕССИ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ                                                                   БІЗНЕСІ"

                                          ПРОБЛЕМИ ДО ОБГОВОРЕННЯ:

      1. ОРГАНІЗАЦІЙНІ ІННОВАЦІЇ

      2. СОЦІАЛЬНІ ІННОВАЦІЇ

      3. ІНФРАСТРУКТУРНІ ІННОВАЦІЇ

      4. ТЕХНОЛОГІЧНІ ІННОВАЦІЇ

      5. ЕКОНОМІЧНІ ІННОВАЦІЇ 

                                ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ:

      1. ВИЗНАЧИТИ ЯК ІННОВАЦІЇ МОЖУТЬ СПРИЯТИ ВІДНОВЛЕННЮ ТУРИСТИЧНОЇ ГАЛУЗІ: ДОСВІД СВІТУ ТА УКРАЇНИ

      2. ОХАРАКТЕРИЗУЙТЕ ЕФЕКТ ВІД КОМПЛЕКСНОГО ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ В ДІЯЛЬНІСТЬ КОНКРЕТНОГО ГОТЕЛЮ АБО РЕСТОРАНУ


    • ТЕМА 4

                       ТЕМА  "ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ПЛАНІВ"

                                ПРОБЛЕМИ ДО ОБГОВОРЕННЯ:

      1. РОЗРОБКА КОНЦЕПЦІЇ ІННОВАЦІЙНОГО ПЛАНУ В ГРБ

      2. ПРОЕКТУВАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ПРОДУКТІВ ТА ПОСЛУГ

      3. ЕФЕКТИ ВІД ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ПРОДУКТІВ

                       ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ:

      1. РОЗРОБИТИ КОНЦЕПЦІЮ ІННОВАЦІЙНОГО ПРОДУКТУ ЗГІДНО ЕТАПІВ ПРОЦЕСУ ТА ОСНОВНИХ ЇЇ СКЛАДОВИХ 

      2. ОХАРАКТЕРИЗУЙТЕ СТРАТЕГІЇ МАРКЕТИНГУ НОВОГО ПРОДУКТУ ТА ОБЕРІТЬ ОПТИМАЛЬНУ ДЛЯ КОНКРЕТНОГО НОВОВВЕДЕННЯ

      3. ДОВЕДІТЬ МОЖЛИВІСТЬ ЗАХИСТУ ВІД ПРОМИСЛОВОГО ШПІОНАЖУ ЩОДО ІННОВАЦІЙНИХ ПРОДУКТІВ

    • ТЕМА 5

                            ТЕМА "ІННОВАЦІЙНІ ПРОЕКТИ В ТУРИЗМІ"

                                      ПРОБЛЕМИ ДО ОБГОВОРЕННЯ:

      1. ІННОВАЦІЙНА СКЛАДОВА РОЗВИТКУ ТУРИЗМУ

      2. АЕРОПОРТИ ЯК СУЧАСНІ ТРАНСПОРТНО-ЛОГІСТИЧНІ ХАБИ

      3. ІННОВАЦІЙНІ ПОСЛУГИ З РОЗМІЩЕННЯ ТУРИСТІВ

      4. ТЕХНОЛОГІЧНІ, ЕКОЛОГІЧНІ ІННОВАЦІЇ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ВИБІР ТУРИСТА

                       ЗАВДАННЯ ДЛЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ:

      1. ОХАРАКТЕРІЗУВАТИ МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД ВПРОВАДЖЕННЯ ІННОВАЦІЙ У ТРАНСПОРТУВАННІ ТУРИСТІВ

      2. ВИЗНАЧИТИ ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ В СФЕРІ РОЗМІЩЕННЯ ТУРИС ТІВ

      3. ВИЗНАЧИТИ НАПРЯМИ РОЗВИТКУ "СВІДОМОГО ТУРИЗМУ"