Практична 1

Мета: Ознайомитися з інтерфейсом проект-менеджера Basecamp та навчитися створювати групи.

Завдання:

1. Кожен студент, якому вже надано доступ, ознайомлюються з навчальними відео та додає наступного студента своєї групи до проект-менеджера Basecamp, надіславши відповідне запрошення та надавши права адміністратора у відповідному меню. А далі кожен з них виконує ці ж самі дії, запрошуючи наступних студентів.

2. Усі студенти, після того, як їх було додано до Basecamp, вивчають ознайомчі відео та самостійно оглядають інтерфейс. 

3. Кожен студент має зайти в меню адміністратора і створити власну групу, додавши у неї двох інших студентів, та назвати її.

4. Залишити повідомлення про успішне виконання завдання у Message board своєї академічної групи, а також надіславши приватне повідомлення викладачу через чат Pings.

5. Після виконання завдання студент робить скрін-шот і у вигляді графічного файлу завантажує на цю сторінку платформи Moodle.

Навчальні відео є англійською мовою, якщо рівень володіння мовою не дозволяє сприймати інформацію на слух, необхідно у налаштуваннях відео ввімкнути субтитри / автоматичний переклад / українська.

Зверніть увагу, що доступ до Basecamp можливий тільки з 28.02.2024 по 26.03.24. Після цієї дати виконання практичної роботи буде неможливе!

Уся комунікація між студентом і викладачем під час виконання практичних відбувається за допомогою інструментів проект-менеджера Basecamp.