Практична 2

Мета: Навчитися створювати та редагувати проекти та  події в проект-менеджері Basecamp.

Завдання:

1. За потреби вивчити ознайомчі відеовикористовуючи за потреби субтитри та автоматичний переклад.

2. Кожен студент має придумати бізнес-ідею, пов'язану з туризмом  для для своєї команди, створити проект, визначити та прописати завдання (не менше п’яти) та терміни виконання, визначивши виконавцями як усю команди, так і її окремих членів.

3. Кожен студент має зайти в меню Розклад (schedule) свого проекту і створити дві будь-які події (event), дотичні до ідеї проекту, визначивши дату, час і учасників.

4. Кожен студент має залишити повідомлення про успішне виконання завдання у Message board своєї академічної групи, а також надіславши приватне повідомлення викладачу через чат Pings.

5. Кожен студент має редагувати завдання свого проекту для своєї команди – відмітити виконання, змінити терміни, додати опис, змінити учасників.

6. Кожен студент має завантажити якийсь документ у підрозділ Docs &files свого проекту.

7. Залишити повідомлення про успішне виконання завдання у Message board своєї академічної групи, а також надіславши приватне повідомлення викладачу через чат Pings.

8.  Зробити скрін-шот виконаного  завдання та у вигляді графічного файлу завантажити на цю сторінку платформи Moodle.

Зверніть увагу, що доступ до Basecamp можливий тільки з 28.02.2024 по 26.03.24. Після цієї дати виконання практичної роботи буде неможливе!

Уся комунікація між студентом і викладачем під час виконання практичних відбувається за допомогою інструментів проект-менеджера Basecamp.