Основне методичне забезпечення дисципліни
- Будь ласка заповніть анкету опитування
Спеціаль-ність Викладач Семестр Лекцій Лаб. Практ. Самост. Підсумк. контроль 181 Григоренко О.М. 7 16 - 14 60 іспит код доступу 11111
Написати реферативну роботу на одну із тем:
- "Типові напрямки проєктування закладів ресторанного господарства"
- "Креативні напрямки проєктування закладів ресторанного господарства"
- "Нормативна база проєктування ЗРГ в Євросоюзі"
- "Вимоги і нормативи проєктування гарячого цеху ресторану"
- "Вимоги і нормативи проєктування холодного цеху ресторану"
- "Вимоги і нормативи проєктування м’ясо-рибного ЗРГ"
- "Вимоги і нормативи проєктування борошняного цеху ЗРГ"
- "Вимоги і нормативи проєктування овочевого цеху ЗРГ"
- "Вимоги і нормативи проєктування доготівельного цеху ЗРГ, який працює із скороченим виробничим ціклом"
- "Вимоги і нормативи проєктування кондитерського цеху"
- "Вимоги і нормативи проєктування будівлі ЗРГ"
Примітка: без реферату студент не допускається до заліку/екзамену.
Роботи, в яких накидано аби що для кількості, НЕ ЗАРАХОВУЮТЬСЯ.Вимоги до оформлення: Титульна сторінка з вказанням: ВУЗ, кафедра, назва дисципліни, тема реферату, дата відправки в МУДЛ, група і ПІБ студента . Шрифт TimesNevRoman 14, інтервал - 1,15; Абзац - 1 см, вирівнювання - по правому і лівому краю. ОБОВ’ЯЗКОВО необхідно надати список використаних літературних джерел (випущених не пізніше ніж за останні 5 років, забороняється циитування російських та білоруських джерел) та Інтернет ресурсів.
Типи файлів, які можна здавати: .pdf .doc .docx .ppt .pptx
Здати роботу в МУДЛ до 23.30 год 25.06.2024 р.
Система приймає перероблені і доопрацьовані курсові проєкти на додатковому курсі ОДНИМ файлом у форматі PDF (В цому ж файлі мають міститися повністю оформлені згідно з вимогами креслення. Без креслення, або при їх наявності та при неправильному оформленні - курсовий проєкт одразу направляється на переробку. НЕДОПУСТИМЕ ВИКОРИСТАННЯ У ЯКОСТІ КРЕСЛЕННЯ КОПІЇ КАРТИНОК ІЗ МЕРЕЖІ !!!)
ДОДАТКОВО: Роздрукований і зшитий варіант курсового має бути доставлений
на кафедру технології харчування особисто або поштою на адресу:Кафедра технології харчування, вул.Львівська, 23, м. Київ, Україна, 03115
Зібрані матеріали у роботі №1 необхідно, опрацювати оформити, зробити висновки і розробити концепцію проєктованого ЗРГ. Оформлену роботу відправити як відповідь в МУДЛ
🤷♂️ ТЕМАТИКА КУРСОВИХ ПРОЄКТІВ для 4 курсу бакалаврів
ТХ_22.3-1-iti_21.2-1-iti_20-1-iti
У нижченаведеному файлі надано індивідуальну тему курсового
проєкту з дисципліни "Проєктування закладів ресторанного
господарства" для кожного студента 4 курсу груп ТХ-22.3-1-iti,
21.2-1-iti, 20-1-iti.Завдання на курсовий проєкт має бути роздрукованим і заповненим вручну ( ПІБ студента, тема, керівник,
підписи студента у відповідній графі).Порядок зшивання курсового проєкта:
-Титульна сторінка;
- Завдання на курсовий проєкт;
-Зміст проєкта з нумерацією сторінок;
-І-й розділ проєкта;
-2-й розділ проєкта;
-3-й розділ проєкта;
-Висновки;
- Список використаних джерел та Інтернет-ресурсів.
Увага!!! Титульна сторінка проєкта - це перша сторінка, але номер сторінки на ній не вказується. На всіх останніх сторінках номер сторінки має стояти у правому нижньому кутки рамки тексту у відповідній графі.
Креслення наводиться у рамці креслення із заповненим штампом!!!!