ТЕМАТИКА ІНДИВІДУАЛЬНИХ ЗАВДАНЬ студентам повторного курсу 2023/24 н.р.
Написати реферативну роботу на одну із тем:
- "Типові напрямки проєктування закладів ресторанного господарства"
- "Креативні напрямки проєктування закладів ресторанного господарства"
- "Нормативна база проєктування ЗРГ в Євросоюзі"
- "Вимоги і нормативи проєктування гарячого цеху ресторану"
- "Вимоги і нормативи проєктування холодного цеху ресторану"
- "Вимоги і нормативи проєктування м’ясо-рибного ЗРГ"
- "Вимоги і нормативи проєктування борошняного цеху ЗРГ"
- "Вимоги і нормативи проєктування овочевого цеху ЗРГ"
- "Вимоги і нормативи проєктування доготівельного цеху ЗРГ, який працює із скороченим виробничим ціклом"
- "Вимоги і нормативи проєктування кондитерського цеху"
- "Вимоги і нормативи проєктування будівлі ЗРГ"
Примітка: без реферату студент не допускається до заліку/екзамену.
Роботи, в яких накидано аби що для кількості, НЕ ЗАРАХОВУЮТЬСЯ.
Вимоги до оформлення: Титульна сторінка з вказанням: ВУЗ, кафедра, назва дисципліни, тема реферату, дата відправки в МУДЛ, група і ПІБ студента . Шрифт TimesNevRoman 14, інтервал - 1,15; Абзац - 1 см, вирівнювання - по правому і лівому краю. ОБОВ’ЯЗКОВО необхідно надати список використаних літературних джерел (випущених не пізніше ніж за останні 5 років, забороняється циитування російських та білоруських джерел) та Інтернет ресурсів.
Типи файлів, які можна здавати: .pdf .doc .docx .ppt .pptx
Здати роботу в МУДЛ до 23.30 год 25.06.2024 р.