ТЕМАТИКА ІНДИВІДУАЛЬНИХ ЗАВДАНЬ студентам повторного курсу 2023/24 н.р.

Написати реферативну роботу на одну із тем: 

  1. "Типові напрямки проєктування закладів ресторанного господарства"
  2. "Креативні напрямки проєктування закладів ресторанного господарства"
  3. "Нормативна база проєктування ЗРГ в Євросоюзі"
  4. "Вимоги і нормативи проєктування гарячого цеху ресторану"
  5. "Вимоги і нормативи проєктування холодного цеху ресторану"
  6. "Вимоги і нормативи проєктування м’ясо-рибного ЗРГ"
  7. "Вимоги і нормативи проєктування борошняного цеху ЗРГ"
  8. "Вимоги і нормативи проєктування овочевого цеху ЗРГ"
  9. "Вимоги і нормативи проєктування доготівельного цеху ЗРГ, який працює із скороченим виробничим ціклом"
  10. "Вимоги і нормативи проєктування кондитерського цеху"
  11. "Вимоги і нормативи проєктування будівлі ЗРГ" 
    Примітка: без реферату студент не допускається до заліку/екзамену. 
      Об`єм роботи:  оцінюється якість змісту роботи, її насиченість корисною інформацією та ілюстративними матеріалами (АЛЕ НЕ МЕНШЕ 10 СТОРІНОК), оформленими за нижченаведеними вимогами).
Роботи, в яких накидано аби що для кількості, НЕ ЗАРАХОВУЮТЬСЯ.

Вимоги до оформлення: Титульна сторінка з  вказанням: ВУЗ, кафедра, назва дисципліни, тема реферату, дата відправки в МУДЛ, група і ПІБ студента . Шрифт TimesNevRoman 14, інтервал - 1,15; Абзац - 1 см, вирівнювання - по правому і лівому краю. ОБОВ’ЯЗКОВО необхідно надати список використаних літературних джерел (випущених не пізніше ніж за останні 5 років, забороняється циитування російських та білоруських джерел) та Інтернет ресурсів. 

Типи файлів, які можна здавати: .pdf .doc .docx .ppt .pptx

Здати роботу в МУДЛ до 23.30 год 25.06.2024 р.