Підсумкова контрольна робота

Вимоги до написання контрольної роботи (читай уважно)

 

1.Загальні положення.

 

Контрольна робота є самостійною, практичною роботою студента заочної форми навчання, що виконується студентом після вивчення конкретного навчального модуля та отримання певного обсягу знань з даної дисципліни.

 

Мета контрольної роботи - виявлення знань студента з певної теми, його вміння аналізувати джерельну базу, узагальнювати підібраний науковий та методичний матеріал, логічно правильно висловлювати його у письмовій формі та робити власні висновки та узагальнення.

 

При написанні контрольної роботи студент повинен обов'язково посилатися на авторів і джерела, з яких запозичив матеріали або окремі результати.

 

У тексті контрольної роботи необхідно стисло, логічно і аргументовано викладати зміст і результати досліджень, уникати загальних слів та бездоказових тверджень.

 

2.Структура контрольної роботи:

 

2.1. Контрольна робота повинна містити:

титульний аркуш,

план,

вступ,

основну частину,

висновки,

список використаних джерел,

додатки (при необхідності).

 

3. Вимоги до змісту контрольної роботи

 

3.1. Титульний аркуш контрольної роботи

Титульний аркуш контрольної роботи містить найменування вищого навчального закладу, де виконана контрольна робота;

назва контрольної роботи;

прізвище, ім'я, по батькові автора; група, курс, спеціальність;

науковий ступінь, вчене звання, прізвище, ім'я, по батькові викладача;

 місто і рік.

3.2. План

План подають на початку контрольної роботи. Він містить найменування усіх розділів, підрозділів та пунктів (якщо вони мають заголовок), зокрема вступу, висновків до розділів, загальних висновків, додатків, списку використаної літератури та ін.

3.3. Перелік умовних позначень, символів, одиниць, скорочень і термінів (за необхідності).

Якщо в контрольній роботі вжита специфічна термінологія, а також використано маловідомі скорочення, нові символи, позначення і таке інше, то їх перелік може бути поданий у вигляді окремого списку, який розміщують перед вступом.

Перелік треба друкувати двома колонками, в яких зліва за абеткою наводять, наприклад, скорочення, справа - їх детальну розшифровку.

3.4. Вступ

Розкривають сутність і стан наукової проблеми (задачі) та її значущість, обґрунтування необхідності проведення дослідження.

3.5. Основна частина

Основна частина контрольної роботи поділяється на теоретичну та практичну частини. Теоретична частина контрольної роботи складається з розділів та підрозділів. Кожний розділ починають з нової сторінки. В кінці кожного розділу формулюють висновки із стислим викладенням змісту отриманих результатів. Виклад матеріалу підпорядковують одній провідній ідеї, чітко визначеній автором. Зміст обраного дослідження повинен відповідати темі та мати чітку логічну структуру.

Практична частина включає аналіз документів, означених в завданнях до контрольної роботи.

3.6. Висновки

Викладають найбільш важливі наукові та практичні результати, що отримані в процесі роботи над обраною темою.

3.8. Додатки

За необхідності до додатків доцільно включати допоміжний матеріал, необхідний для повноти сприйняття контрольної роботи.

 

4.Вимоги до оформлення контрольної роботи.

 

Контрольну роботу друкують за допомогою комп'ютера з одного боку аркуша білого паперу формату А4 (210x297 мм) через 1,5 міжрядкових інтервали. Розмір шрифту 14.

Обсяг контрольної роботи повинен становити 20 - 25 сторінок

Текст контрольної роботи необхідно друкувати, залишаючи береги таких розмірів: лівий - не менше 20 мм, правий - не менше 10 мм. верхній - не менше 20 мм, нижній -не менше 20мм.

Шрифт друку повинен бути чітким, стрічка - чорного кольору середньої жирності. Щільність тексту повинна бути однаковою.

Кожну структурну частину контрольної роботи треба починати з нової сторінки.

Контрольна робота виконується державною (українською) мовою.

Нумерацію сторінок подають арабськими цифрами.

Першою сторінкою контрольної роботи є титульний аркуш, який включають до загальної нумерації сторінок. На титульному аркуші номер сторінки не ставлять, на наступних сторінках номер проставляють у правому верхньому куті сторінки без крапки в кінці.

Додатки оформлюють як продовження контрольної роботи на наступних її сторінках, розміщуючи їх у порядку появи посилань у тексті.

 

 

Теми підсумкових контрольних робіт:

 

1.    Причини, сутність та перспективи розвитку винного та гастрономічного туризму в Україні

2.    Винний та гастрономічний туризм: особливості організації та розвитку

3.    Історичні особливості та етапи розвитку винної індустрії України

4.    Характерні риси української кухні, історія її формування

5.    Українська національна кулінарія, історія розвитку та особливості

6.    Найпопулярніші страви української кухні, туристичний потенціал розвитку національної гастрономії

7.    Культура проведення фестивалів вуличної їжі в Україні, основні напрямки розвитку

8.    Порівняльний аналіз розвитку ринку винного туризму Італії і України, основні висновки та перспективи розвитку

9.    Винні та гастрономічні шляхи Європи: реалії та проблеми

10. Гастрономічний туризм Польщі, особливості ринку

11. Роль культурно-історичного туристичного потенціалу м. Львів у розвитку гастрономічного туризму

12. Гастрономічний та винний туризм м. Одеси, перспективи розвитку

13. Розвиток туристичного іміджу дестинації  на основі гастрономічних брендів м. Харків

14. Сиро-винний туризм України, особливості та перспективи розвитку в різних регіонах

15. Винний та гастрономічний туризму в світі, причини швидкого розвитку та перспективи

 

Вибирай одну, пиши контрольну роботу і присилай мені на перевірку eqdao.</span>com