Практична робота № 2 на тему: Модель та основні концепції гостинності

1. Дати письмово відповіді на питання:
 1. Розкрийте зміст поняття «модель гостинності» та охарактеризуйте основні концепції гостинності.
2. Охарактеризуйте зміст поняття «готель», «готельна справа», «готельне господарство».
3. Назвіть головні складові послуги розміщення у готелях.
4. Дайте визначення категорії «готельний продукт», назвіть головні рівні готельного продукту.
 5. Назвіть та охарактеризуйте головні типи готельного продукту.
6. Назвіть та охарактеризуйте особливості готельних послуг.
7. Які категорії засобів розміщення виділяються згідно типології ВТО, охарактеризуйте їх типові ознаки.
8. Назвіть та проаналізуйте головні ознаки типології готельних підприємств.
9. Дайте характеристику головним видам засобів розміщення готельного типу. 10. Назвіть головні принципи класифікації готельних підприємств.
11. Дайте характеристику класифікації готелів в Україні.
12. Назвіть та охарактеризуйте типи готельних номерів згідно міжнародного досвіду класифікації.
 2. Зробити презентацію на тему: Системи класифікації готелів у країнах світу. Наприклад :(Франція, Німеччина, Великобританія, Австрія, Іспанія, Італія, Греція, Польща), обираєте країну, наводити принципи класифікації готелів у цій країні та у групу в телеграмі ТУ-20-1 пишете країну яку ви обрали.