Робоча програма дисципліни "Організація науково-інформаційної діяльності"

Мета дисципліни -- поглиблення знань студентів про науково-інформаційну діяльність, особливості її організації в сукупності дій, спрямованих на задоволення потреб громадян, юридичних осіб і держави у науково-технічній інформації, що полягає в її збиранні, аналітично-синтетичній обробці, фіксації, зберіганні, пошуку і поширенні.

Курс “Організація науково-інформаційної діяльності” покликано ознайомити студентів з основами організації науково-інформаційної діяльності.

Сутність науково-інформаційної діяльності, що є стрижнем професії документознавця, полягає в тому, що вона є складовою інформаційної діяльності взагалі, тобто пов’язана з отриманням, використанням, поширенням та зберіганням інформації.

У підготовці документознавців важлива роль належить використанню нових інформаційних технологій, що дозволяє створювати комплексну методологію навчання, орієнтується на застосування в навчальному процесі, комп’ютерному моделюванні навчально-пізнавальної діяльності, інформування, програмування навчальної діяльності.


Клацніть посилання РПНД ОНІД.docx щоб відобразити файл.