Практ. заняття №6
Планування, облік і калькуляція собівартості послуг готельного господарства.
Витрати та собівартість продукції підприємств ресторанного господарства.
І. Проблемні питання для обговорення :
- Собівартість послуги розміщення
- Експлуатаційна собівартість послуги розміщення
- Кошторис підприємства і собівартість послуг
- Перелік і склад статей калькулювання собівартості послуг готельного господарства.
- Витрати з організації споживання підприємств ресторанного господарства
- Основні елементи витрат підприємств ресторанного господарства
- Структура загальної собівартості продукції власного виробництва
- Склад і зміст статей калькуляції на окремі види продукції підприємств ресторанного господарства.
ІІ. Презентації самостійно дослідженої інформації.
Paskutinį kartą keista: Trečiadienis, 2022 balandžio 27, 22:03