Практ. заняття №6

Планування, облік і калькуляція собівартості послуг готельного господарства.

Витрати та собівартість продукції підприємств ресторанного господарства.

І. Проблемні питання для обговорення :

  1. Собівартість послуги розміщення
  2. Експлуатаційна собівартість послуги розміщення
  3. Кошторис підприємства і собівартість послуг
  4. Перелік і склад статей калькулювання собівартості послуг готельного господарства.
  5. Витрати з організації споживання підприємств ресторанного господарства
  6. Основні елементи витрат підприємств ресторанного господарства
  7. Структура загальної собівартості продукції власного виробництва
  8. Склад і зміст статей калькуляції на окремі види продукції підприємств ресторанного господарства.

ІІ. Презентації самостійно дослідженої інформації.


Остання версія: середа, 27 квітень 2022, 22:03